Hvor meget handler det egentlig om – i penge altså ?

Mediko- og medicinalindustrien betalte 6,49 milliarder dollar til læger og undervisningshospitaler i USA 2014. Tallene stammer fra en åben database skabt under Open Payments program med hjemmel i Affordable Care Act fra 2010 (det som modstanderne ynder at kalde Obamacare) og dækker for første gang et helt kalenderår. Databasen er søgbar så interesserede borgere kan søge på individer og institutioner. Lignende regler er ved årsskiftet trådt i kraft i Storbritannien. Og i Danmark foreligger der om et år også reelle tal! Billedet viser i øvrigt kun en milliard dollar.

En kommentar

  1. En herlig verden at være kronisk patient i. Er den sygdom mon egentlig kronisk, som koster samfundet et par hundred tusinder pr. år pr. patient til medicin, hvis ellers patienter kunne tåle at tage den. Men nej. For den skader mere end den gavner patienten, men vigtigt at tage den for sygdommen egen skyld.

    For diagnosen er forkert, og det er endnu ikke bevist, at lidelsen faktisk er autoimmun.

    Måske på tide at sende chefneurologer og CO på efteruddannelse eller endnu bedre, fratage dem retten til at bijobbe eller bevare deres bestalling og slå folk ihjel med deres fejlbehandlinger.

    http://videnskab.dk/krop-sundhed/laereboger-skal-omskrives-ny-del-af-hjernen-opdaget?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=kropogsundhed_nydelafhjernen

    En nyhed der ikke reageres på i Scleroseregi, for i den verden er der intet der haster, andet end at samle penge ind til forskning i fejldiagnosen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: